Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkanlarıyla Çivril’de bulunan sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

İlçedeki sağlık yöneticileriyle Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nde bir araya gelen Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Başhekim Vekili Dt. Yavuz Aycan, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Alaşık ile toplantı düzenleyerek ilçede yürütülen sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Toplantıda ilçede sunulan sağlık hizmetleri 2021-2022 yılları istatistiksel veriler eşliğinde karşılaştırmalı ele alındı. 2023 yılında ilçeye yapılması planlanan sağlık yatırımları istişare edildi. Toplantıdan sonra polikliniklerde hekimler ve sağlık çalışanlarıyla görüşerek talep ve önerileri dinleyen Sağlık Müdürü; ek hizmet binasına taşınan diyaliz merkezinin eski yerinde hastanedeki poliklinik sayısının arttırılması amacıyla yapılacak olan poliklinik dönüşüm işi projesi için yerinde inceleme yaptı.

Daha sonra Emirhisar ve Kıralan Aile Sağlığı Merkezlerine geçen Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk merkezlerde görev yapan sağlık çalışanlarıyla görüştükten sonra, Kıralan’a hayırsever Mustafa Gümüş tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete açılması planlanan Kıralan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi