AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı tarafından sandık görevlileri, mahalle başkanları ve geniş AK Parti ailesi için iftar programı düzenlendi.

Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı örnek beraberliğe imza attı.

Şelale Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Denizli İl Teşkilat Başkanı Mithat Güler İl Başkan Yardımcıları, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, MHP İlçe Başkanı Lütfi Karaman ve yönetimi, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, Mahalle başkanları, sandık başkanları katıldı.

İftar programında konuşan AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, geniş katılım sağlayan AK Parti ailesine teşekkür ederek; “Aynı davada omuz omuza yol yürüdüğümüz birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul buyursun. Her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yolda yürümeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı gibi seçim sandıkta kazanılır. Allah’ın izniyle buradaki sandık başkanlarımız ve mahalle başkanlarımız sandıklarına sahip çıkacaklar ve bu seçimi başarıyla geçireceğiz. Bizler 14 Mayıs’ta Allah’ın izni ile bu seçimden zaferle çıkacağız. Durmadan, yorulmadan çalışacağız. Cümlelerime burada son verirken ikna edilenlerle yola çıkılmaz. Yola inananlarla çıkılır. Tüm inanlara selam olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Geniş AK Parti ailesi düzenlenen iftar programı için AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’a teşekkür ettiler.

AK Teşkilat 14 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanının yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır diyerek canla başla, durmadan, yorulmadan çalıştıklarını vurguladılar.

Editör: Haber Merkezi