AK Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanlığı her yıl Ramazan ayında yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan ‘iftara 5 kala’ etkinliğini gerçekleştirdi.

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve Teşkilat Başkanı Mehmet Çoşgun’un katılımıyla AK gençler, iftar saatinde evine yetişemeyen ve trafikte olan vatandaşlara ikramlarda bulundu.

“AMACIMIZ GÖNÜLLERE DOKUNMAK”

‘İftara 5 kala’ etkinliği hakkında bilgi veren AK Parti Çivril İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu; “Ramazan ayı huzur ve bereket ayıdır. İlçe Başkanımız Halil Ertuğrul ve Teşkilat Başkanımız Mehmet Çoşgun’un katılımıyla etkinliğimizi gerçekleştirdik. İftara 5 kala evine yetişemeyen vatandaşlara AK Gençlik yetişir. Her sene geleneksel olarak düzenlenen “İftara 5 Kala” etkinliğimiz kapsamında ilçemizin belirli noktalarında iftar için evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarıyla, iftariyelik ikramlarda bulunduk. Her daim Çivril Ak Gençlik vatandaşının yanında. Yapmış olduğumuz bu etkinlikte amacımız bir nebzede olsa Ramazan’ın güzelliğini yaşatmak, iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın yanında olmak ve daima önceliğimiz olan gönüllere dokunmaktır” ifadelerini kullandı.

“İFTARA 5 KALA AK GENÇLİK YETİŞİR” “İFTARA 5 KALA AK GENÇLİK YETİŞİR”
Editör: Haber Merkezi