Timur, ordusundaki fillerden birini, Nasreddin Hoca’nın köyüne gönderir. Fil o kadar oburdur ki, köyde ne kadar ot, saman varsa, hepsini silip süpürür. Bu duruma köylüler daha fazla dayanamazlar. Nasreddin Hoca’yı da önlerine katarak, Timur’a şikayet için yola çıkarlar. Nasreddin Hoca’ya destek olacaklarına söz veren köylüler yolda birer ikişer kaçarlar.Tek başına kalan Nasreddin Hoca, Timur’un huzuruna alınır.Timur’un o gün çok sinirli olduğunu gören Nasreddin Hoca, şikâyeti bir tarafa bırakıp: Köyümüze gönderdiğin filden bütün köylüler çok memnun kaldılar. Yalnız, zavallı hayvan tek başına yaşıyor bir de dişi fil gönderilmesini istemek için huzurunuza geldim der. Bu sözlere çok sevinen Timur, hemen yanındakilere, Nasreddin Hoca’nın köyüne bir de dişi fil gönderilmesi için emreder. Nasreddin Hoca, tek başına köye döner.Tüm köylüler sevinçli bir haber bekliyordur. Nasreddin Hoca’ya, Timur’un fili ne zaman geri alacağını, sorarlar. Nasreddin Hoca gülümser: Ne geri alması, der. Timur hizmetinizden öyle memnun olmuş ki, yakında bu filin dişisini de göndermeye karar vermiş der.

Sinan Oğan’a imza toplamak için çalıştım ve oy istedim.’’Ne Kandil dağı,Ne domuz bağı’’ ”Cehennemin kapılarını kapatacağım” demişti,Sinan Oğan’ı destekleyen bizler tarafsız kalmasını beklerken Cumhur ittifakını destekliyorum dedi. Açıklamanın yapıldığı Pazartesi sabahı olacakları sosyal medya hesabımda paylaşmıştım.Akşama da açıklamasını yaptı.Tepkiler oldu.Millet ittifakını desteklesede yine tepki alacaktı. Her 2 ittifaktan oy almıştı. En güzeli tarafsız kalarak Bir dahaki döneme ön açacaktı olmadı. Sonuç ne olur bilemem ama siyaseten zarar gördüğünü düşünüyorum.Yazının yayınlandığı gün seçim sonuçları belli olur. Türk Milleti kimi seçerse ülkemize hayırlı olsun.Kim seçilirse seçilsin Ekonomik olarak zor günler bizi bekliyor gibi gözüküyor.Ekonomist olmadığım için fazlasına aklım ermiyor.

Millet ittifakını destekleyen bazı arkadaşlar Sinan Oğan sayesinde seçimlerin 2,tura kaldığını anlamadan tek sorumlusu benmişim gibi şaka yolluda olsa beni suçladı. Bazıları bu olayın vebali senin dediler. Turan ve Türkçülük benim zaafım bu nedenle var gücümle çalıştım. Bu vebale ortak oldum asla da pişman değilim !

5 yıldır hiç partiyle bağım bağlantım yok. Peşine takılıp her dediği doğru diyerek yanlışlarını görmediğim bir Genel başkanım yok. Menfaat peşinde koşmadım.Kişilere, partilere hiç takılmadım.Hep tavrım Türklükten yana oldu. Öyle olmaya da devam edecek. Benim için ötesi yok.Bazen güvendiğiniz dağlara kar yağması iyidir. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmanızı sağlar. Biriken öfkeniz ve iradeniz, çetin yolları aşmanızı sağlar. Bazen içinizdeki karanlık yerlerde, yarı yolda bırakılmış hissetmeniz gerekir.Eğer yarı yolda bırakılırsam da Nasrettin Hoca gibi Timur’dan bir fil daha isterim o zaman olacakları da yarı yolda bırakanlar düşünsün(!) Görklü Tanrı Türk’ü korusun.

Esen kalın…