AKP Türkiye genelinde ve Çivril yerelinde sınıfta kalmıştır. Çivril ilçesi hizmet alamamıştır, Çivril insanı, çiftçisi yoksullaşmıştır. Yerel üretici desteklenmemiştir. 10 yıl önce 1.5 lira olan elma bugün 2 liradan alıcı bulamıyor. Hasat öncesi gübre ve mazot fiyatları adeta uçmuştur.Elma’da, şeftali de Bakanlık ve Belediye desteği yoktur, çiftçinin yüzü gülmemektedir.Millet bahçesi ile övünenlere, çay simit hesabıyla geldikleri iktidarı artık kaybedecektir.Çay 2.5 liradır, yemeklik yağdan söz etmeyeceğim, fiyatlar her gün oynuyor.Doğal gaz ile övünenlere, zamları sormak isterim.Bugün Çivril denetimsizlikten kaynaklı ciddi hava kirliliği yaşamaktadır.Park bahçeler virane, çöp dağları vardır.

VERİLEN SÖZLER UNUTULDU

Belediye borçludur.Bir yandan borçlanma, diğer taraftan satma.Şeffaflık Belediye için yabancı kelimedir. Verilen sözler 3 yıl da tutulmamış, kalan 2 yılda da bitirilmesi mümkün değildir.Anlı şanlı kitapçık unutulmadı.Nerede AQUPARK ?Nerede HAMAM ?Nerede EĞİTİM KARİYER MERKEZİ?

Nerede OSB ? Var mı Akdağ Tokalı kanyonu ile ilgili gelişme?Nerede Kültür Merkezi ? Nerede Yeni Belediye Binası?

Sahi toplu taşıma nerede ? Nerede otoparklar? Engelli çocuk merkezi nerede ? kreşler nerede? Nerde tanıtım?kime tanıttınız ilçeyi, ürünlerini,esnafını?

Pandemi sürecinde hijyen malzemesi ve maske bile dağıtamadınız CHP ilçe örgütü olarak 75 bin maske dağıttık kapı kapı.

Bizi yanıltmadığı için teşekkürler Niyazi Başkana…

Çivril tarım alanında ciddi sulama sorunu yaşıyor.Çözüm millet ittifakında

EMEĞE SAYGI

Bugüne dek Çivril’de Belediye işçisi 3 bin 400 lira ile geçinmek zorunda bırakıldı.Şubat sonrası 4 bin 250 lira olacak ücretler. Ya CHP belediyelerinde? CHP’li Belediyeler de işçi en az 5 bin lira alacak. CHP Belediyelerinde memurlara destek var.

Çivril Belediyesi çalışanları, 2 yıl sonra sizlerde güleceksiniz…

YENİ ANAYASA ŞART!

Partimiz ve Millet ittifakı Yeni bir anayasa ile Güçlendirilmiş parlamenter sistem’e geçilmesinden yanadır. Bugün yaşanılan zorlukların en temel nedeni bugünkü sistemdir. Biz,Yeni bir anayasa ile güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçeceğiz. Öncelikle geniş bir toplumsal mutabakat sağlanacak her türlü vesayetten uzak, darbe hukukundan uzak yeni bir anayasa yapılacaktır. Partili ve yanlı cumhurbaşkanlığı uygulamasına son verilecektir. Cumhurun başkanı olacak dürüst olacak, kandırılmayacak.

GÜREŞÇİDEN BANKA YÖNETİCİSİ,RÜŞVETÇİDEN BÜYÜKELÇİ OLMAYACAK

Devlet yönetimi ve toplumsal sistemde liyakat sistemi esas alınacaktır. Bütün atamalarda liyakat esas alınacak, devlet hizmetinin çıkar amaçlı yapılmasına engel olunacak, hizmet yandaşa değil vatandaşa verilecek. İşi ehline vermek devlet politikası olacak. Bu anlayışla yola çıktığımızda güreşçiden banka yönetim kurulu üyesi olmayacak. Rüşvetçiden büyükelçi olmayacak. Siyasi Ahlak Yasası çıkarılacaktır.

ŞEFFAF OLACAĞIZ!

Bizim Millet ittifakı iktidarında Kamu İhale Kurumu rekabet ve şeffaflığı sağlayacak şekilde yeniden düzenlenecek. Tüm kamu ihalelerinin şeffaf, kamuya açık, kayırmacılıktan uzak anlayışla yapılması sağlanacak.

EKO SİSTEMİ BİZ ÖNERİYORUZ

Gelecek nesiller için ekosistem hakkı korunacak. Bunu da bir siyasi parti olarak ilk biz seslendiriyoruz. Bizim de kuş görme ağaç, orman deniz, güneş görme hakkımız var. Gelecek kuşaklara da bu hakkı devretmek bizim görevimizdir.

AİLE SİĞORTASI OLACAK

Aile destekleri sigortası kurulacak, bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Vatandaş devlet yardımlarını hakkı olarak görecek.

GELİYOR GELMEKTE OLAN

31 Mart’ta güzel ülkemize baharı getirdik. 40 milyondan fazla vatandaşımıza Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Millet İttifakı’nın fedakâr evlatları hizmet ediyor. Şimdi sıra baharımızı yaza çevirmekte. Şimdi Türkiye’nin tan vakti! Gün doğuyor, umut yeşeriyor…

Siyasette toplumsal olarak kayıplar vardır, olacaktır da ama hiçbir şey için geç değildir.

Editör: Haber Merkezi