Çivril’de kırılan spor aletleri görenlerin tepkisini çekti.

Haydan mahallesinde bulunan parkın içindeki spor aletlerinin kırık olması “hiç mi vicdanınız sızlamıyor” dedirtti.

Çivril Haydan mahallesinde parkın içindeki spor aletlerinin bazılarının yerlerinden sökülmüş ve kırık olması vatandaşların tepkisini çekerken durumu görenler Belediyenin bir an önce aletleri bakıma almasını ve kullanılır hale getirilmesini istiyor.

Aylardır spor aletlerinin kırık ve yerlerinden sökülmüş olduğunu ifade eden Haydan sakinleri “milletin parasıyla yapılan spor aletleri maalesef bakımsızlıktan dolayı kırılmış ve yerlerinden sökülmüş vaziyette. Aylardı bu parka belediyeden kimse gelip bakmadığı için parkın ve spor aletlerinin durumu içler acısı. Hiç kimse burası ile ilgilenmiyor. Dikenler insan boyu oldu. Aletler kırık parkın içi kırık cam ve pislik dolu. Burası insanlar otursun spor yapsın diye yapıldı ama maalesef şimdi çöplük gibi oldu” diyerek belediyeye tepki gösterdiler.

HIRSIZLAR GÖRSE ÇALAR

Kırılan ve sökülen demir parçaların hırsızların iştahını kabartacağına dikkat çeken mahalleli “Çivril’de tren yolundan demir çalıyorlar. Bunları görseler iki gecede burayı tarumar ederler. Yetkililer bu aletler daha fazla zarar görmeden ve çalınmadan bu parka el atmalı kırık olan aletler yenilenmeli sökülenler bakım yapılıp tekrar monte edilip kullanıma açılmalı” dedi.

Editör: Haber Merkezi