2018-2019 Eğitim öğretim yılı Şehit Ömer Kağan Kandemir Ortaokulu yeni mezunlarını verdi.

Mezuniyet törenine İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Özcan ve öğrenci veli ve yakınları katıldı.

HER MEZUNİYET BİR BAŞKA BASAMAĞIN BAŞLANGICIDIR

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Keskin “ 2018-2019 Eğitim öğretim yılı Şehit Ömer Kağan Kandemir Ortaokul mezuniyet törenini ve etkinliklerine hoş geldiniz diyor sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu mezun töreninin hak ve gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim ve personellerimle hizmet ederek onları kendinden daha emin ne istediğini bilen, cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görebilen sevgi dolu bireyler olarak sizleri büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde sizlere takdim ediyorum.

Sevgili gençler okula başladığınız ilk günden bugüne deyin edindiğiniz erdem ve bilgi ile donatıldınız. Bugün mezuniyeti yaşıyorsunuz biliriz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günlerimiz okul anılarına dönüşecektir. Sizlere gelecekte başarı ile okulumuzu, bizleri ve ailenizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Sevgili geçler sizden sahip olmanızı istediğim üç şey; Sağlığınız, mutluluğunu, ahlaklı başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız, kavrayınız ki medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil, iyi bir insan, değerlerinize bağlı olmanızı arzuluyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz, güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk bütün umudum gençlerdir diyerek ülkeyi ve bütün değerleri gençlere emanet ederek göstermiştir. Sizlerde ülkemizi çağdaş ve uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Sizlere güveniyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun.

Yollar yormasın sizi, her şey gönlünüzce olsun. Hoş çakalın. “ dedi.

Satranç turnuvasında dereceye giren ve sınıflar bazında dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Okulda ilk üçe giren öğrencilere ise kupa ve madalyaları verildi. Aynı zamanda dereceye girmiş olan öğrencilere Şehit Ömer Kağan Kandemir’in babası Ergun Kandemir ve amcası Ali Kandemir bisiklet hediye etti.

Editör: Haber Merkezi