15 yaşında başladığı ve tutku dediği Futbol ile Kafe işletmeciliğini birleştiren Muhammed Ali Kılıç Hollanda da futbol oynadığı kulübün tesislerinde gördüğü ortamı memleketi Çivril’e oturtmaya çalışıyor.

Kıralan mahallesinde doğan ve 15 yaşına kadar burada yaşayan Muhammed Ali Kılıç gittiği Hollanda da gördüğü sosyal ve spor tesislerini birleştirdiği Kafe Dengi de müşterilerini ve sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Hayalim dediği tesisi açmak için Hallolanda da çalıştığı Finans şirketinden ayrılan ve memleketine dönen Muhammed Ali – Gülçin Kılıç çifti yıllarca yurtdışında çalıştıktan sonra Çivril’e dönerek hayallerindeki tesisi açtılar.

15 yaşında Kıralan Demirspor’da başladığı futbol hayatına yönetici olarak devam eden Muhammed Kılıç, 41 yıllık hayatında bir çok kulüpte futbol oynadığını belirterek “Denizli spor paf takımı ve alt yapısı dahil bir çok kulüpte futbol oynadım. En son Hollanda da bir kulüpte spor hayatıma devam ettim. O kulübün sosyal tesisleri hayalimin kapısını açmama vesile oldu. Orada kulübün tesislerinin içinde birçok sosyal alan bulunuyordu sporcular antrenman ve maçlarının ardından bu alanlarda zaman geçiriyordu. Dışarıdan da müşterilerin geldiği bu tesisler artık Çivril’de hayata geçti. Kafe Dengi kafa dengi insanların ve sporcuların uğrak yeri oldu” dedi.

Eşiyle tanışıp evlendikten sonra Hollanda’ya yerleştiklerini ve birlikte bir finans şirketinde çalışmaya başladıklarını belirten Muhammed Ali Kılıç “ben daha önce Fransa da yaşadım ve restoran işinde çalıştım. Pizza ustasıyım. Evlendikten sonra eşimle birlikte Hollanda’ya gittik ve orada bir finans şirketinde çalışmaya başladık. 7 – 8 yıllık bir iş hayatımızın ardından memleketimize dönerek hayalimdeki işi yapmaya karar verdim. Kafe Dengi sporcu ve sporu sevenler ile sağlıklı beslenmek isteyenlerin ortak adresi” dedi.

AİLEMLE ÇALIŞTIRIYORUM. MENÜ KENDİMİZE AİT

HEM İÇİMİZDEN BİRİ HEM KAFA DENGİ

İşyerini ailesi birlikte işleten Muhammed Ali Kılıç “kafe açma kararını eşimle birlikte aldık. Tasarımı ve menüsüyle farklı bir yer olsun istedik. Kafemizi iki oğlum, eşim ve benimle birlikte bir ustamız üç garson arkadaşımızla birlikte işletiyoruz. Menümüzde aperatif bir çok yiyecek olmasına rağmen Pizza konusunda iddialıyız. Menümüz kendimize ait, kullandığımız ürünler birinci sınıf. Pizza hamurunu kendimiz hazırlıyoruz ve en kaliteli malzemeyi kullanıyoruz” dedi.

HİJYEN VE LEZZET ÖNCELİĞİMİZ

HEM İÇİMİZDEN BİRİ HEM KAFA DENGİ

Menü seçeneklerinin yanı sıra hijyen ve lezzet konusunda da hassas davrandıklarını ifade eden Kılıç,“ kendim pizza ustası olduğum için menüyü Çivril’in damak tadına uygun hazırladık. Hamurumuz günlük ve taze. Pizzalarımızı müşterimizin talebine göre ince ya da normal hamur ile hazırlıyoruz. Kesinlikle donmuş gıda kullanmıyoruz. Amacımız Çivril’e en leziz ve sağlıklı pizzayı en uygun fiyata yedirmek” dedi.

Spor ve futboldan kopmadığının altını çizen Muhammed Ali Kılıç “futbol benim için tutku. 15 yaşında başladığım futboldan kopmam imkânsız. Oyuncu olarak başladığım spor hayatıma yönetici olarak devam ediyorum. İki oğlumda futbol ile ilgileniyor. 17 yaşındaki büyük oğlum Çivril Belediye sporda oynuyor. Küçük oğlum alt yapısında antrenmanlara çıkıyor. Ailecek sporcuyuz. Biz maçta ya da antrenmandayken kafede eşim oluyor. Maçı ve antrenmanı biten geliyor işinin başına geçiyor. Biz burayı işyeri olarak değil evimiz olarak görüyoruz” dedi.

TESİSLER BİZDEN SONRA DA DEVAM EDECEK, VAZGEÇİLMEZ BİR ADRES OLACAK

HEM İÇİMİZDEN BİRİ HEM KAFA DENGİ

Kafe tesislerinin içinde tenis kortu, halı saha voleybol sahası ve açık oturma alanları olduğunun altını çizen Kılıç “burayı çocukluğumun hayali gibi yaptıktan sonra uzun yıllar Çivril’e hizmet etmeyi hedefliyoruz. Eğer o konsepti oturtursak içinde spor alanı hem de sosyal tesislerinin olduğu modern bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Kafe Dengi, spor yapanların, yapmak isteyenlerin aynı zamanda keyifli zaman geçirmek ve uygun fiyata lezzetli beslenmek isteyenlerin uğrak ve değişmez adresi olacak. Bu konsept Çivril’de değişmez ve vazgeçilmez bir ortam oluşturacak” dedi.

Tesislerin Çivril belediyesinin olduğunu ve kiraladığını belirten Muhammed Ali Kılıç “Belediyeye ait Spor tesislerini kiraladık ve 3 ay önce faaliyete girdik. Tesisi açarken uzun vadeli yatırımlar yaptık burasını Çivrilin spor ve eğlence merkezi yapacağız. Herkesin gelmek istediği bir yer olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi