“GENÇLER İÇİN PLANLAMAR YAPIYORUZ”

Pandemiden dolayı aktif olmadıklarını dile getiren Arıkoğlu; “Bizler daha çok gençlere hitap ettiğimiz için açıkçası kendi çatımız altında toplamak ve gençlerimizi bilinçlendirmek istiyoruz. Çivril’imizde gençler için yapılacak pek bir şey yok. Bunun için çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Gençlerin vaktini daha fazla etkin değerlendirmesi için çalışmalar yapacağız. Bunlar kurslar veya daha iyi eğlenebileceği şeyler olabilir. Pandemiden dolayı pek bir şey yapamadık. Geliştiremedik. İnşallah pandemiden sonra daha aktif olmayı hedefliyoruz. ”ifadelerini kullandı.

“FİKİR ÇATISI DAHA UYGUN”

Görüş olarak AK Parti’yi seçmesindeki amacını anlatan Arıkoğlu AK Partide siyaseti seçmemin nedeni çocukluğumdan beri hep sağ görüşlü olarak geldik. Bununla beraber daha fikir çatısı olarak uygun olduğunu düşündüğüm için seçtim.“dedi.

“HERKESE KUCAK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Hedefinin gençler olduğunu vurgulayan Arıkoğlu; “Çivril’de herkese kucak açmayı düşünüyoruz. Ama önceliğimiz gençler. Yapacağımız etkinlikler ve faaliyetlerde inşallah daha aktif olacağız. Ayrıca Çivril halkının benim açımdan tutum ve davranışlarında göreve geldiğimden günden beri çok bir fark olmadı. Destekleyip olumlu bakanlar ve benden beklentisi olanlar oldu. Şimdiye kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Başta İlçe Başkanımız Halil Ertuğrul olmaz üzere beni destekleyen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi