Çivril’le ilgili yazıyorum, kızıyorlar eleştirdiklerimin yakınındakiler demek ki şu konuda haklı bu durumu şu şekil de düzeltebiliriz dahi diyemiyorlar. Bundan sonra Çivril ile ilgili taleplerimi Sandıklı belediyesine bildireceğim.Sandıklı Belediyesi Akpartili veiktidar belediyesi olmanın tüm avantajları nasıl kullanılır ders veriyorlar.

Arabanın sadece kornasına basarak arabayı yürütemezsiniz, Arabayı yürütmek için yakıtını koyacaksınız, aküsünü takacaksınız, marşına basacaksınız ve gaz vereceksiniz. Bazıları sadece kornaya basıyor , gürültü kirliliği oluyor.

Seçimler yaklaştı Milletvekil aday adayları isimleri konuşuluyor. Kendi partililerinin belki bilmediği adaylar var. Denizli şu anda 3-2-2 koşullar değişebilir rakamlar da değişebilir. Zülfiyare dokunmamak için bu hafta ülke gündemine düşen haberlerden alıntı yaptım.

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan,

Kamudaki 3 yılı dolmuş sözleşmelilerin hemen aday memurluğa geçiş yapabileceğini açıkladı.

***************

TEKNOFEST 2021’de sergilenen Alpkuş İHA kopyalanarak Yunanistan’ın ilk İHA’sıTalos olarak tanıtıldı.

***************

Tekirdağ’da bir Devlet Hastanesi’nde 1 yıldır hekimlik yapan lise mezunu sahte doktor Özkiraz’ın sahte evrakları ve ameliyathanedeki fotoğrafları ortaya çıktı.

Sahte doktorÖzkiraz: “Ailemin güvenini sarsmamak için evde sorun olmasın diye Tıp Fakültesi’ni kazandığımı söyledim.”

****************

Fenerbahçe, 3 yıllık sözleşme imzalattığı Ozan Suncak’ın PKK’ya destek veren paylaşımlarının ortaya çıkmasının ardından sözleşmeyi feshetti.

Fenerbahçe stadının ismi “Fenerbahçe Atatürk Stadyumu” olarak değiştirilmesi görüşülüyor.

****************

Fransa da Napolyon’a, Çin de Mao’ya, Rusya da Çar Deli Petroya,Amerika da Washington’a kimse hakaret etmez bir devlet büyüğü olarak görür. Biz de ülkesini kurtaran Atatürk’e düşman olan sevmeyenler var. Bilhassa Atatürk’ü sevmeyen kadınları hiç anlamıyorum. Başbuğ Atatürk sizleri birilerininikinci, üçüncü ,dördüncü eşi olmaktan kurtardı.Seçme, seçilme hakkı verdi. Toplum da ikinci plana atılmanızı önledi. Bugün Araplar, kadın “araba kullansınmı” diye tartışırken. Atatürk 90 yıl önce mavi göklerde Türk kadınına uçak kullandırdı.Neden sevmezsiniz anlamıyorum ?

Esen kalın…