Türkiye’nin en büyük balık ekmek restoran zinciri Hamsi Finger Çivril şubesi açıldı.

İşletmeci Kerem Bayram tarafından Aşağı mahalle 106 sokakta açılan Hamsi Finger, deniz balıklarından oluşan zengin menüsü ile Çivrillilerin hizmetine girdi.

Başta hamsi olmak üzere balık çeşitlerini menüsünde barındıran Hamsi Finger, düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine Belediye Başkan yardımcısı Latif Selçuk, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan işletmeci Kerem Bayram, “Hamsi Finger işyeri açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz. Denizli’de tatlı su balıkçılığı bakımından marka olmuş Çivril’de faaliyete geçirdiğimiz işletmemizde balık çeşitlerinin müşteriye sunulmasını sağlayacağız. Ürün çeşitlerimiz; hamsi, levrek, çinekop, alabalık, karides, kalamar, midye tava ve soğuk meze çeşitleri olarak Çivril halkına sunulacaktır. Değişik tatların temizlenmiş, dondurulmuş ve soslanmış sağlıklı deniz ürünlerini ekmek, dürüm ve porsiyon olarak müşterilerimize sunacağız. İşyerimize tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Belediye Başkan yardımcısı Latif Selçuk, her yeni işyerinin yeni bir heyecan olduğunu ve Çivril’e değer kattığını belirterek firma sahiplerine işlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi