Adalet ve Kalkınma Partisi Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul’u makamında ziyaret ederek, ilçe genelinde tarımsal faaliyetler ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Ziyarete, İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile birlikte teşkilat başkanı Mehmet Coşgun ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında açıklama yapan İlçe Başkanı Ertuğrul, “Çivrilli çiftçisinin sorunlarını gidermek için ellerinden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, “İlçe başkanımız ve siyasilere sıkıntılarımızı dile getirdiğimiz zaman Ankara’ya çok daha kolay ulaşıyor sesimiz. Kendileri zaten Çivril tarımının ve üreticinin sorunlarını biliyorlar. Ama biz bu sıkıntıları, dertleri dile getirmezsek sıkıntı yaşıyoruz. Biz bu sıkıntıları dile getirdiğimiz zaman üzerimize düşen görevi yetiriyoruz. İktidar partisi ile muhalefet partileri ile ve diğer STK’larla birlikte olduğumuz zaman sesimiz Ankara’ya karşı daha yüksek çıkar. Birlik beraberlik her zaman iyi olur. Dertlerimiz belli. Başta depoda bekleyen elma ve sulama sorunumuz var. Bu konular ile ilgili olarak birçok kez sesimizi Ankara’ya duyurmak istedik. Bu vesile ile İlçe başkanımız ve yönetim kuruluna bir kez daha iletmiş oluyoruz. İnşallah Çivril çiftçisinin sorunları bir an önce çözüm bulur” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi