AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti İlçe Teşkilatıyla iftar yemeğinde buluştu.

Ahmetçik’de düzenlenen iftar yemeğine Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Denizli AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve ilçe Koordinatörü Muhammet Altunbaş, AK Parti Çivril ilçe teşkilatı, ana kademe, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri ve aileleri katıldı.

AK Parti ilçe Başkanı Halil Ertuğrul tarafından verilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

“BİRLİKTE OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYDUM”

Dava arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “Ramazan coşkusunu dava arkadaşlarım ve aileleri ile birlikte bereketli iftar sofrasında yaşadık. Ramazan ayının güzelliklerinden biri de iftar sofralarını paylaşmaktır. AK Dava arkadaşlarımızla Ramazanın 28. gününde iftar yemeğinde bir araya geldik. Bizler AK Teşkilatlar olarak daima ❝Maziden atiye kurduğumuz köprüyle milletimize yepyeni bir gelecek inşa etmek için gece gündüz çalışıyoruz.❞İftar yemeğine katılan değerli dava arkadaşlarıma ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Rabbim beraberliğimizi daim eylesin ”ifadelerini kullandı.

Canlı müzik dinletisinin de olduğu iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşayan AK Teşkilat, yemeği düzenleyen İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi