AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2023 yılının birçok açıdan önemli bir dönemeç olacağına dikkat çekerek; “Türkiye, 2022’de, son yılların en endişe verici küresel fotoğrafı içindeki güçlü varlığını da kanıtlamıştır.

Doğru, sonuç getiren sosyal, ekonomik ve siyasi sınavları başarıyla vermiştir. 2023, bu zorlu süreci arkada bırakacağımız ve Türkiye Yüzyılı’nın içini doldurarak, büyük adımlar atacağımız bir yıl olacak. Ülkemiz karşılamakta olduğumuz yılda kulvar değiştirirken tüm hedeflerimizi yine milletimizle birlikte ve değerler hassasiyetiyle tek tek yakalayacağız.” ifadelerini kullandı.

2023’ün hayırlarla ve bereketle gelmesi temennisini dile getiren Başkan Ertuğrul, mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Cumhuriyet’imizin yeni yüzyılının başlangıcı olan 2023’te ülkemizi hedeflerine ulaştırmak, milletimizi yeni hizmetlere kavuşturmak, bu asrın Türkiye Yüzyılı olması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına kavuşacağımız bu yılda birlik ve beraberlik içinde milletçe birçok başarıya imza atacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz

“Yeni yıl, inşallah bunca yıldır verdiğimiz emeklerin, mücadelelerin, yaptığımız fedakârlıkların meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacak. Diliyorum ki 2023, tüm insanlığa ve milletimize iyilik, esenlik, huzur getirecek.”

Editör: Haber Merkezi