AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul,”15 Temmuz Hürriyet ve istiklal uğruna milletimizin yeni bir destan yazdığı tarihtir ”dedi.
15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ/PYD tarafından Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen alçak darbe girişiminin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kahraman Türk milleti tarafından bertaraf edildiğini belirtti.
“2016’DA TAM BİR KURTULUŞ SAVAŞI MÜCADELESİ VERİLMİŞTİR”
2016 yılında FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminde Türk Milletinin dik duruşu ve kararlılığıyla tam bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi verdiğine vurgu yapan Halil Ertuğrul; “251 vatandaşımızın şehit, 2 bin 193 vatandaşımızın gazi olduğu o gece Türk milletinin tarih boyunca kanıyla kazandığı ibretlik zaferler silsilesine bir yenisi daha eklenmiştir. Bu işgal hareketi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inmiştir. Böylece 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin birlik, bütünlük ve beraberliğini ortadan kaldırmayı amaçlayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) amacına ulaşamamıştır. O gece akın akın sokaklara dökülen milyonlarca insan ülkesine ve demokrasisine sahip çıkmış ve kendisi tanklar başta olmak üzere savaş uçaklarına, helikopterlere ve silahlara göğüslerini siper ederek tam bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi vermişlerdir” diye konuştu.
“BU MİLLET 2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİNE ULAŞMAK ÜZERE KUTLU YÜRÜYÜŞÜNÜ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEK”
“Vatan ve bayrak uğruna yüz binlerce şehit veren bu millet gerektiğinde canını seve seve vermeye hazırdır” ifadelerini kullanan Ertuğrul mesajını şu sözlerle noktaladı; “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde feraset sahibi milletimiz ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti, kimseye boyun eğmeden yolundan devam etmektedir. Çizdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak üzere kutlu yürüyüşünü sürdürmeye devam edecektir. Bu kahramanlığın baş mimarı olan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününde, ebediyete uğurlanan şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi