Dedesinin yolundan yürüyor

Uzmanlar Uyarıyor: Denizli'de Tarımsal Üretim Risk Altında! Uzmanlar Uyarıyor: Denizli'de Tarımsal Üretim Risk Altında!

Çivril eski belediye başkanlarından Hakkı Aslan, kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu Hakkı Aslan’ın CHP’ye üyelik kaydını yaptı.

Parti binasında düzenlenen tören ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan Hakkı Aslan’ı, ilk tebrik eden, üyelik işlemlerini tamamlayan dedesi Hakkı Aslan oldu. Torun Hakkı Aslan, dede Hakkı Aslan’ın elini öperek teşekkür etti.

Çivril önceki dönem belediye başkanlarından ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin mihenk taşlarından biri olan Hakkı Aslan, düzenlenen tören ile torunu Hakkı Aslan’ı Cumhuriyet Halk partisine üye yaptı. Partinin seçim ofisinde düzenlenen törene çok satıda partili katılırken törende konuşan dede Hakkı Aslan Cumhuriyet Halk partisi üyesi ve sevdalısı herkesin oğlunu kızını ve torununu partiye üye yapmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Bedri Ataş’ta yaptığı kısa konuşmada Aslan ailesinin üyelerinin CHP’nin birer neferi olduğunu vurgulayarak “genç kardeşimiz partimizin gönüllüsü ve üyesiydi, bugün burada işi resmiyete döktük” dedi.

Konuşmaların ardından dede Hakkı Aslan, torun hakkı Aslan’ın üyelik işlemlerini bizzat yaparak torununa parti rozetini takıp üye kayıt işlemlerini tamamlamış oldu.

Editör: Haber Merkezi