Buldan spor maçında Çivril seyircisi ve takımına haksızlık yapıldığını iddia eden Yeşil Çivril Belediye spor yönetimi hakem ve federasyona tepki gösterdi. Bildiri yayınlayan kulüp “Yeşil Çivril sporu ezdirmeyeceğiz” dedi.

HAKEM VE FEDERASYONA BÜYÜK TEPKİ

Süper Amatör ligin son haftasında Buldan Spor ile karşılaşan Yeşil Çivril belediye spor, maçın tarafsız sahada oynanmasına rağmen Sarayköy ilçe stadında Çivril seyircisinin içeriye alınmadığını ve Çivril sporun psikolojik olarak yıpratıldığını iddia etti. Seyirci ve takıma yapılan muamelenin sportmenliğe yakışmadığına dikkat çekilen açıklamada kulüp yöneticilerin de maçı demir kapı üzerinden izledikleri ifade edildi.

Son hafta kaybettiği 2 puanla ligi üçüncü sırada bitiren ve BAL ligine katılma hakkını Buldan spora kaptıran Yeşil Çivril Belediye spor Buldan spor ile oynan maç öncesi ve sonrasında Yeşil Çivril Belediye spor üzerinde oyunlar oynandığına dikkat çekti. Kulübün sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yapılan açıklamada Buldan sporcu oyuncuların cezalarının ligin son haftasında oynanacak maça göre ayarlandığı ve Buldan sporlu bazı oyuncuların hakemler tarafından kollandığı iddia edildi.

Yapılan yazılı açıklamada “Kulübümüz oyuncusu Mustafa Tokdemir Buldan Maçında 2. Sarı Kattan Oyundan Atılmış ve 4 maç Ceza verilmiştir.

Diğer Oyuncumuz Enes Gürcan ise Kırmızı kart görmemesine rağmen hakem raporu doğrultusunda 3 Maç ceza verilmiştir.

Oysaki Yeşilköy- Buldan Belediye Spor Maçında Buldanlı oyuncular Hakeme Fiziki Temas, Hakaret, Küfür etmesine rağmen 3 er maç ceza almış ve bu ceza Yeşil Çivril Belediye Spor maçına göre ayarlanmıştır. Ayrıca Belirtmek isteriz ki;

Kulübümüz Bugüne kadar Tüm Deplasman Taraftarlarına kapılarını açmış olmasına rağmen Şampiyonluk Maçında Tarafsız Saha olan Sarayköy Stadyumunda Taraftarlarımız Stadyum a alınmamış Kulüp Başkanımız ve Yönetimi Demir Kapılar Üzerinden Maçı takip etmek zorunda kalmışlardır.

Tüm bu olaylardan çıkarmış olduğumuz sonuç ortadadır.

Ligimizde dönen oyunlara bir takımın bu kadar kollanmasına Karşı Mücadelemiz devam edecektir. Bu süreçte Yeşil Çivrilimizin yanımızda olacağından hiç şüphemiz yoktur.

Buradan Sesleniyoruz ki YEŞİL ÇİVRİL’i sizlere Ezdirmeyeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi