Çivril Kıralan Bölge Trafik şube müdürlüğü ilçe girişinde bir yola daha çakar lamba taktı.

Denizli Uşak karayolunu kullanan sürücülerin dikkatini arttırmak ve uyarmak amacıyla yol üzerinde bulunan kavşaklara çakar lamba takılmaya devam ediliyor. Yolun Çivril’den geçen kısmında bulunan 4 ikaz çakar lambaya Denizli eski yol üzerinde bulunan Kızılcasöğüt sanayi sitesi ile Menteş arasına monte edilen çakar lamba ile yenisi eklendi. Ayrıca çakar lamba üzerine kamera eklendi sürücülerin bu yol güzergahında daha dikkatli olmaları istendi.

Sorumluluk sahası içinde sürücülerin daha konforlu ve güvenli yolcuk yapmaları için denetim çalışmalarını sürdüren Kıralan Bölge Trafik şube müdürlüğü Denizli Uşak Dinar karayolu üzerinde trafik yoğunluğu olan kavşaklarda uyarı işaret ve cihazları yerleştirmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce yol üzerinde bulunan 4 kavşağa çakar lamba ve uyarı levhaları yerleştirilmişti.

Yolun yoğun kullanıldığı ve sık sık kazaların yaşandığı Denizli eski yol üzerinde bulunan Kızılcasöğüt sanayi sitesi ile Menteş arasına yaşanan kazaların önüne geçmek isteyen Bölge trafik şube müdürlüğü çakar lamba ve kamera yerleştirdi.

Editör: Haber Merkezi