Geçtiğimiz hafta tüm koronavirüs tedbirleri alınarak Şato Garden Kır Düğün salonunda gerçekleşen törende Şengül & Sezai Şahan çiftinin kızları Gülşah ile Hikmet & Mehmet Ali Açıkalın çiftinin oğulları Onur’un nikah akitleri yapıldı.
Düğün etkinlikleri 3 Eylül 2020 Perşembe günü yapılan kına gecesi ile başladı. Denizli’de bir restaurantta yapılan kına gecesinde davetliler gönüllerince eğlendi. Geç saatlere kadar süren kına etkinliğinde davetliler ile teker teker ilgilenen ebeveynler çocuklarının Mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu yaşadı.

GÜLŞAH VE ONUR’UN MUTLU GÜNÜ
Ertesi gün öğle saatlerinde kalabalık bir konvoy gelini almak için kız evine geldi. Gelin mutluluk gözyaşlarıyla uğurlandı.
Akşam ki etkinlikler korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. İl umumi hıfzıssıhhanın aldığı tedbirlere rağmen salon tıklım tıklım dolarken, gelin ve damadın ailesi davetlilerle teker teker ilgilendi. Her iki aile adına bir açıklama yapan gelinin annesi emekli hemşire Şengül Şahan; “korona virüs tedbirlerine rağmen gerçekleştirdiğimiz düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Her anne babanın yegane temennisi olan evladının mürüvvetini görmek bugün bizlere de nasip oldu. Çocuklarımızın ömür boyu mutlu olmalarını dilerim. Bu vesile ile tüm anne babaların çocuklarının böyle mutlu olduğunu görmelerini yüce rabbimden temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

GÜLŞAH VE ONUR’UN MUTLU GÜNÜ

Editör: Haber Merkezi