Yeni sezon için çalışmalarına devam eden yeşil Çivril Belediye spor transfer de iddialı.

Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig’de birçok takımın takibinde olan Ferdi Kösen Yeşil Çivril Belediye spora transfer oldu.

2022 – 2023 sezonunda BAL hedefi koyan yeşil Çivril Belediye spor golcü futbolcu Ferdi Kösen ile anlaştı. Daha önce birçok takımda forma giyen ve 3. Ligde profesyonel futbol oynayan Ferdi Kösen yeni sezonda Yeşil Çivril Belediye spor formasını terletecek. Transfer ile ilgili olarak bilgi veren Kulüp başkanı Yasin Göktürk “daha önce birçok takımda forma giymiş ve süper amatörün gol krallarından Ferdi Kösen’i renklerimize bağladık. Başarılı futbolcu önümüzdeki sezon gollerini Yeşil Çivril için atmaya devam edecek. Takım olarak hedefimiz BAL güzel ve hırslı bir takım kurduk. Teknik kadro ve takımıza güvenimiz sonsuz” dedi.

BAL liginde gol krallığı yaşayan Ferdi Kösen hedefi olan bir takıma gelmekten mutlu olduğunu belirterek “genç ve azimli oyunculardan kurulu bir takıma gelmekten çok mutluyum. Deneyimlerimi genç arkadaşlarıma aktarmak, onlarla birlikte yeni mutluluklar yaşamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi