19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar hafta boyunca düzenlenen farklı etilinkiler ile devam etti.

GENÇLİK HAFTASI KUTLANDI GENÇLİK HAFTASI KUTLANDI GENÇLİK HAFTASI KUTLANDI GENÇLİK HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çivril Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli gençlerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

19 Mayıs’ın 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Çivril Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu personeli, Gençlik merkezi Müdürü Cihan Ünal ile gençlik merkezinde görevli gençlik liderleri, gençler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Hafta kapsamında Cumhuriyet Meydanında Gençlik Merkezi müdürlüğü tarafından stant açıldı. Stantlarda gençlere spor branşları ve aktiviteler hakkında bilgi verilirken gençler ve stantları ziyaret edenler masa tenisi, dart ve ayak bowling oynadı. Meydandaki etkinliklere katılanlar sanal gözlük tecrübesi ile de tanışma fırsatı bulurken kutlamalar çerçevesinde Sığırkuyruğu yaylasında doğa yürüyüşü yapıldı. Hafta ilçe stadında düzenlenen kapanış töreni ve gösteriler ile sona erdi.

Denizlili Gazeteci Hüseyin Aytekin Hayatını Kaybetti Denizlili Gazeteci Hüseyin Aytekin Hayatını Kaybetti

Editör: Haber Merkezi