19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

GENÇLİK BAYRAMI KUTLANDI

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 104’üncü yılı, tüm yurtta olduğu gibi Çivril’de de coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi kutlama programı 10.00’da Cumhuriyet meydanında çelenk sunumu ile başladı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın saygı duruşu ile başladı.

GENÇLİK BAYRAMI KUTLANDI

Cumhuriyet meydanındaki kutlama töreni İstiklal marşının okunmasıyla sona erdi.

İlçe stadında yapılması planlanan kutlamalara yağmur sebebiyle Kapalı spor Salonunda devam edildi. Okul ve öğrencilerin Kapalı Spor salonundaki yerini almasının ardından, tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Spor İlçe müdürü yaptı.

GENÇLİK BAYRAMI KUTLANDI

Konuşmaların ardından öğrenciler hazırladıkları koreografilerini sunarak şiir okudu. Spor kulüplerinde eğitim alan sporcu ve öğrencilerin gösterilerini sunmalarının ardından Ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve ödül alan sporcu gençlerin takdimleri yapılarak ödülleri verildi. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları öğrenci grupları ve okulların tören geçişi ile devam etti.

Törende Kaymakam Hasan Akbulut ve Başkan Niyazi Vural hafta münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları düzenlenen fener Alayı yürüyüşü ile sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı ve Kapalı Spor salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Ali çolak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Siyasi Parti temsilcileri, öğrenciler, STK temsilcileri, vatandaşlar ve daire amirleri ile protokol üyeleri katıldı.

Çivrilli Diyetisyenden Ramazan Önerileri Çivrilli Diyetisyenden Ramazan Önerileri

Editör: Haber Merkezi