Geçtiğimiz hafta sonu Çivril’in tanınmış iş insanlarından Ak İnşaat firma sahibi Mir Bahattin Akbalık’ın oğlu Uzm. Göz Dr. Turan ile Hüseyin Çelik’in kızı Uzm. Cilt Dr. Büşra dünya evine girdi.

GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ

Bu Mutlu Günümüzde Sizleri de Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız Diyen genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Kına gecesi Sedirli Bahçe Düğün Salonunda yöresel oyunlar ve Halaylar çekilerek yapıldı.

  1. Ağustos 2022 Pazar günü ise Düğün büyük ilgi gördü. Her zaman olduğu gibi bu hafta da Aileler İNCİ GARDEN DELUXE DÜĞÜN SALONLARINI tercih etti. Muhteşem bir gösteri ile sahneye çıkan Gelin ile Damadı Davetliler ayakta alkışladılar. Beğeni ile seyredilen Gelin ile Damadı gece boyunca arkadaşları yalnız bırakmadı. İstanbul dan gelen Sahne performansı ve seslendirdiği parçalardaki eşsiz yorumu ile takdir toplayan Halk Müziği Sanatçısı Muşlu İhsan davetlileri gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.

Genç çiftin ebeveynleri olan Sultan – Hüseyin Çelik çifti ve Meryem – Mir Bahattin Akbalık Çiftçi misafirlerini kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

İş ve siyaset dünyasından önemli isimlerin katıldığı düğün töreninde solan hınca hınç doldu.

Tüm aile adına bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına minnettar olduğunun altını çizen Mir Bahattin Akbalık, “çocuklarımız evlilik gibi mukaddes bir müesseseyi kurmaya karar vermişler. Biz de aileleri olarak vazifemiz olan düğün töreninin gerçekleşmesinde yardımcı olduk. Düğünümüze katılarak mutluluğumuza ortak olan, telefon ederek, mesaj çekerek çiçek göndererek, bizleri unutmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ GENÇ DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ

Genç Çivril Gazetesi olarak Başta aileleri olan Sultan ve Hüseyin Çelik ile Meryem ve Mir Bahattin Akbalık çiftlerini tebrik eder, Büşra ve Turan’a ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Haber Merkezi