CHP İlçe başkanı Bedri Ataş Denizli’ye gelen CHP Genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nu en iyi şekilde karşıladıklarını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nın Denizli ziyareti ile ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren CHP Çivril İlçe başkanı Bedri Ataş Genel başkanımız tarafından Denizlili kadın ve gençlere özel düzenlediği Kadın ve Gençlik buluşmasına Çivril’den yüzlerce kadın ve genç katıldı dedi.

Açılışlarda bulunmak ve çalışma ziyareti için Denizli’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanının programının çok verimli geçtiğini belirten CHP Çivril İlçe başkanı bedri Ataş “genel başkanımızın Denizli programı gençler ve kadınların yoğun ilgisi ile tamamlandı. Geliyor Gelmekte Olan” dedi. Özellikle gençlerin genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun programı için çevre illerden Denizli’ye geldiğni ifade eden Ataş “Denizli genelinde bir program olmasına rağmen çevre illerden gelen gençler vardı. Bunlar kendi istekleri ile gelen gençlerdi. İş vaadi, kumanya vaadi olmadan Türkiye’nin kurtuluşuna ortak olmak için geldiler. Salonda ayakta duracak yer kalmadı. Gençlerin enerjisi ile değişim başladı. 2023 yılında Türkiye Yüzyılı gençlerle başlıyor” dedi.

Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Belediye meclis üyeleri ile birlikte Çardak havaalanında karşıladıklarını belirten Bedri Ataş “Genel başkanımızın Denizli programı kapsamından sabah saatlerinde Çardak hava alanında belediye meclis üyelerimizle karşıladık. Bozkurt ilçemizde Belediye tarafından yapılan ve çiftçilere bedava Elektrik hizmeti verecek GES açılışına iştirak ettik. Gün içinde devam eden Kadın ve Gençlik buluşmasında da örgüt üyesi kadın ve gençlerimiz genel başkanımızın programlarına katılarak Çivril’i en iyi şekilde temsil ettiler” dedi.

CHP Çivril İlçe Örgütü Genel başkan kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programına parti yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile birlikte çok sayıda partili ile katıldı.

Editör: Haber Merkezi