Yoğun bir ilgi gören “Temel Fotoğraf Eğitimi ”kursu ilk dersini Çivril Halk Eğitim binası toplantı salonunda gerçekleştirdi. 120 saat sürecek olan kursa 45 kişi kayıt yaptırırken bu sayının daha da artabileceği ifade ediliyor. Haftada 3 gün yapılması planlanan kurslarda kursiyerler, Salı ve Çarşamba günleri teori eğitim alırken hafta sonları ise uygulamalı eğitimlere katılacaklar.

GELİN BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKELİM

‘Gelin Birlikte Fotoğraf Çekelim’ sloganının yer aldığı kurs sürecinde düzenlenecek olan 2 şehir dışı gezisi Akdağ İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü (AKİDAK) ile ortak yürütülecek.

  • GELİN BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKELİM

Temel Fotoğraf Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere dönem sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Salı gün 18.00 – 19.45 arasında yapılan kursun ilk dersinde Fotoğraf Kursu eğitmeni Ali Dere, fotoğraf sanatına ilgi duyan, fotoğraf çekmeye meraklı olan herkes için kursların önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Kurs süresince Fotoğraf makineleri, objektifler, çekim modları, diyafram, enstantene, ISO, alan derinliği, ışık, kompozisyon, cep telefonu ile fotoğraf çekimi, photoshop, fotoğraf düzenleme teorik konularının işleneceğini belirten Ali Dere, uygulamalı olarak da ücretsiz gezi ve danışmanlık hizmeti verileceğini kaydetti.

Kurs sonunda sertifika alan kursiyerlere ait fotoğrafların yer aldığı sergisi düzenlenecek.

Editör: Haber Merkezi