Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen ilçe gezilerinin son durağı Bozkurt oldu.

DGC Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen ilçe gezileri devam ediyor. İlçelerin tarihi ve turistik bölgelerini gezen gazetecilerin Ağustos ayı ziyareti Bozkurt ilçesi oldu.

Bozkurt gezisinde Belediye başkanı Birsen Çelik tarafından ilçe merkezinde karşılanan gazeteciler, ilçe gezisine, Bozkurt Kadın Girişimci Kooperatif üyesi kadınlar tarafından hazırlanan ve geleneksel muhacir yemeklerinin sunum yapıldığı kahvaltı ile başladı. Bozkurt Belediyesi tarafından, geçen yıl katledilen Şebnem Şirin adına yapılan tematik park ziyaretinin ardından Bozkurt Belediyesi tarafından yaptırılan ve müze haline getirilen Sazköy ilkokulunu ziyaret ettiler.

Belediye başkanı Birsen Çelik’ten okulun tarihçesi ve yapım aşamasında yaşanan gelişimleri öğrenen gazeteciler çekimleri köyde yapılan ‘Narperi’nin Bileziği’ adlı belgesel film hakkında da sohbet etme fırsatı buldu. Bozkurt gezisinin öğleden sonraki kısmında Çambaşı mahallesindeki tektonik Karagöl’e giden başkan ve gazeteciler koruma altındaki çam ağaçları ile kaplı göl alanında bir süre zaman geçirdi.

Bozkurt gezisi başkan Birsen Çelik’in belediye binasında gazeteciler ile yaptığı değerlendirme sohbeti ile sona erdi. Sohbette Bozkurt Belediye başkanı Birsen Çelik gazeteci Serap Sofulu’ya çektiği ‘Ağlayan gelin’ çiçeği fotoğrafı için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi