Genç Mimar Furkan Eren, ofisini açarak Çivrillilere hizmet vermeye başladı.

İnşaat sektörünün genç temsilcilerinden Mimar Furkan Eren görkemli bir tören ile mimarlık ofisini açtı.

FURKAN EREN MİMAMRLIK OFİSİ AÇILDI FURKAN EREN MİMAMRLIK OFİSİ AÇILDI FURKAN EREN MİMAMRLIK OFİSİ AÇILDI FURKAN EREN MİMAMRLIK OFİSİ AÇILDI

Cumhuriyet Meydanında bulunan ofisin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Niyazi Vural ve önceki dönem belediye başkanı Hakkı Aslan ile Denizli Mimarlar odası başkanı Özlem Durdu Kabel birlikte kesti.

Furkan Eren Mimarlık Ofisi açılışına çok sayıda davetlinin yanı sıra Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Gürol Mutlu, STK temsilcileri, İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri Elvan Çakmakçı, Turgay Arslan ile iş insanları ve Eren ailesinin yakınları, inşaat sektör temsilcileri, Denizli ve Çivril’den Mimar meslektaşları ve İnşaat Mühendisleri katıldı.

Açılış programında konuşan Niyazi Vural, açılan her işyerinin Çivril’e katma değer sağladığını ifade ederek “her açılan yeni işyeri ilçemizin ekonomisine sosyal yaşantısına katkı sağlıyor. Çivrilli gençlerin eğitim hayatlarından sonra doğdukları, büyüdükleri memleketlerinde işyeri açmaları bizleri mutlu ediyor. İnşaat Mühendisi Mehmet Eren’in oğlu Mimar Furkan Eren’in açtığı işyerinin önce Furkan’a sonra ailesine daha sonra Çivrilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Aldığı eğitimle kazandığı deneyim ve tecrübe ile Çivrilimize geleneksel mimariyi de gözeterek dayanıklı ve estetik binalar, eserler yapacağına inancımız tam” dedi.

Başkan Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua ile ofis hizmete girdi.

Editör: Haber Merkezi