İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Fetö’nün siyasi ayağının araştırılmasını istedi.

Milletvekili Yasin Öztürk, AKP Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile ilgili çarpıcı ayrıntıları ortaya çıkararak Fetö’nün siyasi ayağının araştırılmasını istedi.

İyi Partili Denizli Milletvekili Öztürk, 27. Dönem resmi meclis albümünü göstererek Fetö’nün siyasi ayak belgesi iddiasını ortaya koydu. AKP Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın meclis albümündeki özgeçmişine dikkat çeken Milletvekili Yasin Öztürk, Fetö’den dolayı kapatılan dernekler arasında bulunan İstanbul Genç Girişimciler Derneği’nin yönetim kurulu üyesi olduğunu söyledi.

AK Partili Özkan’ın 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından Fetö ile bağlantısı olduğu için 27. dönemden önce kapatılan derneklerden biri olan İstanbul Genç Girişimciler Derneği’nin yönetim kurulu üyesi olduğunu 27. dönem Meclis Albümünde özgeçmişine yazdığını belirten Milletvekili Yasin Öztürk; “Fetö yapısı olduğu için kapatılan derneğin kurucu üyesi olduğunu kendi özgeçmişine yazan Grup Başkanvekillerinden bir tanesi AK Partinin” dedi.

Dedikodu ile olmaz bilgi, belge gerekir diyerek savcılıklara koşan Ak Parti cephesine ‘alın size belge’ diyerek Milletvekillerinin kendilerinin hazırlayıp verdiği özgeçmişlerinden oluşan Meclis Albümünü gösterdi.

İyi Partili Denizli Milletvekili Yasin Öztürk sosyal medya hesabında Siyasi ayak belgesi ile yaptığı paylaşımda “Meclis tarafından Fetö ile bağlantılı olduğu İçin kapatılan, Resmî Gazetede yayımlanan bir dernekte yönetim kurulunda yer al, sonra hiçbir şey olmamış gibi ona buna Fetöcü diye sallan,Sütten çıkmış AK kaşık mübarek” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi