FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan emekli polis amiri Tunçer Özkan, intihar etmeden önce eşi ve çocuklarına bıraktığı mektupta FETÖ’cü ithamına dayanamadığını yazdı. Mektubunun bir bölümünde Özkan, “Eşimi çocuklarımı bir de İnci’mi çok seviyorum. Beni affedin. Böyle stresli yaşamak bana işkence geliyor. Ben hiçbir zaman FETÖ’cü olmadım, olamam. Ben inançlı, Atatürkçü, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti savunucusuyum. Cumhuriyet’in temel ilkelerine sadakatle bağlıyım. Beni zan altında bırakıp itham ediyorlar. Depresif oldum. Vücudum hızla zafiyete giriyor, beyin ve ciğer fonksiyonlarımı yitirmek üzereyim. Zor nefes alıyorum. Kalbim 180 atıyor.” İfadelerini kullandı.

ÇOK GURURLUYDU

Eşine iftira atıldığını, eşinin Atatürkçü Düşünce Derneği Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı olduğunu kaydeden Emine Özkan, “Eşim FETÖ’cü değildi, hep Cumhuriyeti savunurdu. Eşim onlardan kaçtıkça onlar hep üstüne geldi. En sonunda FETÖ’cüler eşimi öldürdü Allah onların belasını versin. Sabah erkenden jandarmalar gelip kapıyı

vurup içeriye birden girdiler. Kelepçelediler,

onu kaldıramadı eşim. Eşim çok gururluydu en sonunda kaldıramadı.”ifadelerini kullandı.

FETÖ’CÜ İTHAMINI KALDIRAMADI FETÖ’CÜ İTHAMINI KALDIRAMADI

TORUNUNA ÇOK DÜŞKÜNDÜ

Ölüme giderken bile ailesini düşünen Tunçer Özkan, bıraktığı mektupta ailesine vasiyetlerde bulundu. Torunu İnci için çantaya hediyeler bırakan Özkan ailesine her hafta yardıma ihtiyacı olanlara para verilmesini vasiyet etti. Yardım yapmayı çok seven Özkan ölmeden önce komşusunun sadaka kutusuna para atmayı da ihmal etmedi.

KÖY MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Evde kimse yokken evin önünde kendini asan Tunçer Özkan, yapılan otopsinin ardından çok sayıda vatandaşın katılımı ile Kavakköy mezarlığına defnedildi.

Editör: Haber Merkezi