Büyükşehir olmadan önce köy statüsünde olan sonrasında ise Işıklı Mahallesine bağlanan Yeniköy’lü vatandaşların tabela isteklerini dile getiren Eren, “Işıklı ile birleşen Yeniköy mahalle sakinlerimiz ‘üzüntümüzü, sevincimizi paylaşmaya şehir dışından gelen misafirlerimiz köyümüzü bulamıyor. Mahalleyi gösteren bir levhamız yok’ diyorlar. Acaba sosyal medya fenomeni icadı sallardan arta kalan malzemelerden Işıklı Mahallemize bağlı ama fiziken ayrı olan Yeniköy Mahallemizi gösteren bir levha yapılabilir mi? Sosyal medya fenomeni arkadaşa sorarsanız sevinirim.” Şeklinde konuştu.

Hal içi esnafının park sorunlarından duydukları rahatsızlığı dile getiren Yazıcı, Akpınar Mahallesinde bulunan eski hayvan pazarı ve zahire pazarının son durumu hakkında meclisin bilgilendirilmesini istedi.

İŞİNE GELİNCE İMKAN GELMEYİNCE İMKANSIZLIK

Çivril belediyesinin asli görevlerini maddi imkansızlıklar nedeni ile yerine getirmekte zorlandığı söylenirken yeni personel alımının yapılabiliyor olmasına ‘işine gelince imkan işine gelmeyince imkansızlık bahaneleri’ sözleri ile dile getiren İYİ Partili meclis üyesi Koray Eren, “2019 yılından buyana ‘parklara neden bakılmıyor?’ diyoruz ‘İmkânsızlıklar var, personel eksik’ diyorsunuz. ‘Çöp toplama neden düzene girmedi?’ diyoruz, ‘malum belediyemizin ekonomik durumu ortada imkânsızlıklar var, personel eksik’ diyorsunuz. Ama 4. Veteriner, 2. Harita mühendisi, 2. Ekonomist işe almaya gelince imkân var. Belediyenin asli vazifesi olan çöp toplamaya, park bakımına gelince malum imkânsızlıklar. İşine gelince imkân gelmeyince imkânsızlık bahaneleriyle belediye yönetilemez.”şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi