Fatma ve Zeki çifti dünya evine girdi.

Hatice ve Kemal Arslan’ın kızları Fatma ile Necla Havuz’un oğulları Zeki dünya evine girdi.

Genç çift “Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” şeklinde sevenlerini düğünlerine çağırdılar.

FATMA VE ZEKİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Kız evinin bulunduğu Kocayaka Mahallesi’nden gelin alındı. Gelin alınırken Arslan ailesinde mutluluk ve üzüntü bir arada duygusal anlar yaşandı. Hocanın okuduğu dualar eşliğinde gelin alma merasimi tamamlanarak konvoy eşliğinde Çivril’e gelindi.

15.00’de gelin alındıktan sonra düğün için saat 18.00’de İsmail Özcan İlköğretim Okul bahçesine geçildi. Gönüllerince eğlenen çifti sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Zeki Havuz bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür ederek; “Eşim Fatma ile bu zorlu yaşam yolunda birlikte yürümeye karar verdik. Doğru kararı verdiğimize inanarak bunu tüm sevdiklerimize ilan edip mutluluğumuza ortak olmalarını istedik. Mutluluğumuza ortak olmak için düğünümüze gelen, arayan, mesaj atan yada hiçbirini yapamayıp gönlünün bizimle olduğunu bildiğimiz güzel kalpli tüm dostlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Biz de Genç Çivril Gazetesi olarak bir yaşam boyu birbirinizi sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi temenni ederiz.

Editör: Haber Merkezi