Fatma ve Selçuk geleneksel bir düğünle dünya evine girdiler.

Lütfiye ve Mevlüt AKBAŞ’ın kızları Fatma ile Raziye ve Yadikar CAN’ın oğulları Selçuk bir ömür geçirecekleri birlikteliklerinin mutluluğunu dostları ile paylaştılar.

  • FATMA VE SELÇUK  BİR YASTIKTA KOCASINLAR

AKBAŞ ve CAN ailelerinin evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadıkları düğün merasimi 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü Osmanköy Mahallesinde bulunan kız evinde düzenlenen kına gecesi ile başladı. Hamam Mahallesinde bulunan oğlan evinde saat 19.00’da verilen akşam yemeğinin ardından gidilen kız evinde düzenlenen kına gecesinde genç çiftimiz ve davetliler doyasıya eğlendiler.

  • FATMA VE SELÇUK  BİR YASTIKTA KOCASINLAR

14 Temmuz 2019 Pazar günü devam eden düğünde kız evi ve oğlan evinde öğle yemeği verildi. Yenilen yemeklerin ardından çok sayıda aracın katıldığı konvoy eşliğinde kız evine gidildi. Okunan dualar eşliğinde gerçekleştirilen gelin alma töreninde oğlan tarafı mutluluk yaşarken kız tarafı ise kızlarından ayrılmanın burukluğu ve mutluluğu bir arada yaşadı.

  • FATMA VE SELÇUK  BİR YASTIKTA KOCASINLAR

Düğüne Cumhur İttifakı Çivril Belediye Meclis Üyesi Lütfi Karaman, 31 Mart yerel seçimlerinde Çivril’in bağımsız adayı Ergun Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç Çivril Gazetesi olarak köy usulü dediğimiz geleneksel bir düğünü tercih eden genç çiftimizi bu kararlarından dolayı öncelikle kutluyor ve bir yastıkta kocayıp ömür boyu mutlu olmalarını diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi