En yavaş bisiklet sürme yarışmasında küçük çocuklarla birlikte yarışmaya katılan polis memuru Şükrü Yıldız hem şaşırttı hem de büyük beğeni aldı.

23. Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali kapsamında yer alan yarışma etkinliklerinden en yavaş bisiklet sürme yarışmasına katılan Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Şükrü YILDIZ, yarışmaya bir farkındalık oluşturmak adına katıldığını söyledi.

FARKINDALIK İÇİN YARIŞA KATILDI

öğrencilere yakında başlayacak olan eğitim ve öğretim yılında huzurlu, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dileyen YILDIZ; Okullarda ve çevrelerinde kendilerini tütün mamulleri, alkollü içecekler ve uyuşturucu madde gibi her türlü bağımlılık yapacak madde kullanımına teşvik edecek kişilerden uzak durmaları gerektiğini ifade etti. Bu kişilerin kendileriyle arkadaşlık kurma yolu ile madde kullanımı ve bağımlılığına sevk edebileceklerini belirten YILDIZ, bu tür şahıslarla karşılaşılması durumunda okul idarecileri ve öğretmenlerine bildirmelerini, okullarda Güvenli Okul Projesi kapsamında görevli polis memurlarıyla irtibat kurmaları gerektiği bilgisini festivale katılan gençlerle paylaştı.

Editör: Haber Merkezi