Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde “ Klinik Araştırmalarda Etik Yaklaşım Kursu ” Düzenlenerek Başarıyla Tamamlandı

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi “ Klinik Araştırmalar Etik Kurulu” kurulması amacıyla TC. Sağlık Bakanlığı Klinik Araştırmalar Dairesi tarafından onay verilen Klinik Araştırmalarda Etik Yaklaşım Kursu düzenlendi. Kurs eğiticisi olarak Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hanefi Özbek katıldı.

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan kursa ilgi büyüktü. Aynı zamanda kurs koordinatörlüğünü de yapan Prof. Dr. Çiftçi üniversitemizde böyle bir kursu düzenlemekten mutlu olduklarını, bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nida Kaçar ve Doç. Dr. Selda Şimşek’in ve birçok öğretim üyesinin katılımıyla bir gün süren kursun sonunda 45 katılımcı başarı belgesi almaya hak kazandı. Dekanlık Binası Konferans Salonunda düzenlenen kurs sonunda Dekan Prof. Dr. Osman Çiftçi tarafından Prof. Dr. Hanefi Özbek’e şilt ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Üç oturum halinde düzenlenen kurs tüm katılımcılarla birlikte fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi