05 Şubat 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Esnaf Odası seçiminde ipi göğüsleyen ekibin kim olacağı merakla bekleniyor.

Seçim çalışmalarına çok iddialı bir çıkışla adaylığını açıklayan Mustafa Karaosmanoğlu, “Koltukta oturup mesai dolduran değil, genç ve dinamik yönetim kadromuzla Çivril Esnaf Odası için geliyoruz.” Dedi.

13 YILLIK DENEYİM

Çivril Esnaf Odası yönetim kadrosunda 13 yıl hizmet veren Karaosmanoğlu, Esnaf Odasını yönetebilecek ve daha ileriye taşıyabilecek yeterli donanıma sahip olduklarının altını çizerek, “Deneyimse deneyim, vizyonsa vizyon. Dar bir pencereden bakan değil esnafıyla içice, esnafının derdini dinleyen, esnafının sorunlarına çözüm üretebilen bir yönetim anlayışıyla her daim esnafımızın çıkarlarını savunmak, bir adım daha ileriye taşımak için geliyoruz. Seçimden seçime esnaf ziyareti yapan değil her an esnafının yanında olan bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Her sektördeki esnaflarımız için düzenlenen fuarları takip edeceğiz. Bizzat eşlik edip fuarlarda hem esnafımız için hem de Çivrilimizin kazanması için yenilikleri Çivril’e taşıyacağız. Ufkumuzu geniş tutacak esnafımızı da aynı yönde cesaretlendirerek kabuğunu kırıp daha iyiye adım atmasını sağlayacağız. 13 yıllık tecrübemizle gençliğimizin enerjisini birleştirecek ve her zaman esnafımız için en iyisini yapacağız.” Şeklinde konuştu.

ESNAF SİCİL İÇİN DENİZLİ’YE GİTMEYE SON

Odayı kayıtlı her esnafın belirli zamanlarda denizliye giderek esnaf sicil kaydını yeniletmeleri gerektiğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Esnafımız için hem zaman hem de para kaybı olan esnaf sicil kaydı için Denizli’ye gitmeye son vereceğiz. Esnafımızın sicil kaydını yeniletebilmesi için belirli zamanlarda gelecek mobil kayıt noktaları oluşturarak esnafımızı hem Denizliye gitmek için harcadıkları zamandan hem de ulaşım maliyetinden kurtarmış olacağız.”dedi.

DESTEKLERİNİZİ BEKLLİYORUZ

Her platformda slogan haline getirdikleri ‘genç ve dinamik bir esnaf odası’ için hazır olduklarını kaydeden Karaosmanoğlu, “GENÇ, DİNAMİK bir Esnaf Odası için Yönetim Kurulumla beraber 5 Şubat’ta yapılacak olan Esnaf Odası seçimlerine hazırız. Tüm Esnaf Arkadaşlarımızın Desteğini Bekler, Saygılar Sunarız.”ifadelerini kullanarak Çivril esnafından destek istedi.

Akdoğan mobilya ile Çivril’e hizmet veren hem esnaf hem de oda yönetiminde edindiği 13 yıllık tecrübe ile Çivril Esnaf Odası Başkanı olmaya aday olan Mustafa Karaosmanoğlu’nun yönetiminde şu isimler yer alıyor;

Recep Erdoğan

Yaşar Şaylan

Süleyman Avcı

Evrim Aksu

Ali Aslan

Ufuk Aydınlıoğlu

Bayram Alabaş

Ümit Çelik

Yıldıray Küçük

Serkan Akgün

Nuri Tiryaki

Asım Ceylan

Mine Çavdaroğlu Çörekci

Editör: Haber Merkezi