5 Şubat 2022 Cumartesi gün yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi esnaf ziyaretlerini sürdüren Çivril Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan odamıza kayıtlı tüm esnaf kardeşlerimizi Cumartesi günü yapacağımız genel kurulumuza bekliyoruz” dedi.

ESNAFIN DİLİNDEN ESNAFIN YANINDA OLAN ANLAR

Esnafın gücünü odadan aldığını belirten başkan Zeki Karahan “Esnaf kardeşlerimizin her anlamda bağımsız ve güçlü olması için var gücümüzü ortaya koyduk. Kazandığımız deneyim ve tecrübeleri esnaf kardeşlerimize aktarmak, onlara yardımcı olmak için çalışıyoruz. Her biri birbirinden kıymetli ve uzun yıllar esnaflığın tozunu yutmuş isimlerden oluşan bir yönetim listesi oluşturduk. Sosyal, kültürel ve istihdama yönelik projelerimizi hazırladık. Esnafımızı tek tek gezerek, eksikleri not alıyoruz. Bu notlar ışığında, önceliklerimizi belirliyoruz. Biz bu seçimi, esnafımızla birlikte kazanıp, odamızı esnafımızla birlikte yöneteceğiz. Esnafın dilinden esnaf olan ve esnafın yanında olan anlar” dedi.

Çivril ve Çivril esnafı için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen oda başkanı Zeki Karahan “Esnaflık ekonominin ve bir şehrin kalbidir. Sadece seçim zamanı hatırlanacak ya da akla gelecek bir şey değildir. Yönetim olarak bugüne kadar tüm esnaf kardeşlerimizle yan yana iç içe olduk. Oluşturduğumuz yönetim esnaflığın bilincinde bir yönetim. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli işler diler, Cumartesi günü yapılacak olan seçimli kongremize katılımlarını bekleriz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi