Çivril’in et konusunda çok iddialı kasaplarından biri olan EREN-ET yeni yerindeki yeni konsepti ile müşterilerini ağırlamaya başladı.

  • EREN-ET YENİ YERİNDE

Çivril’in en güvenilir adresinden biri olan EREN-ET Çatlar Mahallesi Eski Hal sokaktaki yeni yerinde modern unsurlarla tasarlanan dekorasyonunda sergilediği et çeşitleri ile müşterilerine zengin bin konsept sunuyor. Ayrıca yeni yerinde paket servisi hizmeti ile de taze etleri evlere taşıyor.
Modern ortamda en kaliteli eti sunma hayali ile yola çıktıklarını, yeni adreslerinde yenilikçi ve dinamik yapısını yansıtmaya çalıştıklarını vurgulayan Alper EREN; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Kasaplık sektöründe ürün çeşitlerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

  • EREN-ET YENİ YERİNDE

Dededen toruna bir buçuk asırlık Eren Et’in 5. kuşağı olan Alper ve Hakan kardeşler büyük büyük dedelerinden kendilerine devredilen emaneti gelecek kuşaklara aktarmak için Çivril’e en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Altın yaldız ve siyahın kullanıldığı işyeri konseptinde ürünler altın tepsilerde sergileniyor. Bir kurumcu vitrinini aratmayan et reyonunda zengin çeşit ve uygun fiyat garantisi de müşteriye sunuluyor.
Dualarla açılan işyerinin açılışını Çivril’in eski belediye Başkanları Hakkı Aslan ile Dr. Gürcan Güven ve Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu birlikte gerçekleştirdiler.

EREN-ET YENİ YERİNDE

Açılışa özel verdiği yemek davetine çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle muhtarları, çevre esnafları ve vatandaşlar da açılışa büyük ilgi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi