İlçe yönetim kurulu üyesi Yücel Çetin öncülüğünde Ak Parti Çivril Gençlik kollarının attığı sloganlar ile kürsüye çıkan Başkan Osman Zolan, konuşmasına protokolü selamlama ve hayırlı olsun temennileri ile başladı.
Çivril’in bir başka olduğunu belirten Başkan Osman Zolan konuşmasına şöyle devam etti; “Çivrilimiz üretimin olduğu yer. Çalışkan insanların olduğu yer. 2013’de geldiğimizde büyükşehirle ilgili olmasın diyenler vardı. Büyükşehir sıkıntı verir diyenler vardı. Bizde kendilerine hiç öyle düşünmeyin büyükşehir ile her şey güzel olacak ve Denizli’de ne varsa Çivril’imiz de o olacak dedik..”
EGE’NİN BİR NUMARALI İLÇESİ
Konuşmasında rahmetli Ahmet Ateş’i de yad eden Başkan Osman Zolan, “Çivril 2014 yılında ilk rahmetli Ahmet Ateş abimizle Ak Parti ile tanışmıştı ve sonrasında da Gürcan Güven ve şimdi de Niyazi Vural kardeşimizle devam ediyoruz. Biz belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, vekillerimizle, tüm davada bulunan kardeşlerimizle el ele verdik Çivril’e ne ihtiyaç var onu konuştuk. Bu gün dönüp baktığımızda Çivril çok muhteşem bir hale geldi. Ve demiştik o zaman, bu dönemin sonunda Çivril ilçemiz Ege’de bir numaralı ilçe olacak. Çünkü bizim Çivril ile ilgili hayallerimiz vardı, hedeflerimiz vardı, Çivril’inde en üst seviyede potansiyeli vardı.”dedi.
ÇİVRİLİ’İN HİZMETKARIYIZ
Alt yapısından üst yapısına kadar çok şükür yaptık. 620 km sadece içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu alt yapısı yapmışız Çivril’imizde. Çivrilimizin merkezi başta olmak üzere, -biliyorsunuz burası düz bir ova yağmur yağdığında sıkıntı çekilirdi- 50 km sadece yağmur suyu hattı yaptık. Bunlar görünmeyen hizmetler. Toz, yağmur, çamur sağ olsun Çivrilliler bize sabır gösterdiler, bize güvendiler. Sonrasında üst yapısı ile birlikte her yer sıcak asfalt kaymak gibi, kaldırımları ile donandı. Parklarımız keza. Kapalı yüzme havuzumuz. Sonuç itibariyle Denizlinin ilçelerinin içinde en büyük su deposu belki görünmeyen bir yatırım bu, 5 bin ton ve oradan 25 mahallemize su veriyoruz. Bu yaz biraz kritik geçti ilave sondajlarımızla Çivrilimizi susuz bırakmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Sonuç itibariyle biz Çivril’in hizmetkarıyız.
EN ÇOK YATIRIM ÇİVRİL’E
Merkez iki ilçe hariç 17 ilçeyi alt alta koyup hangisine daha çok yatırım yaptığımıza baktık ve birinci ilçe Çivril’di. Çivril’e harcadığımız bütçe 17 ilçemiz içinde birinci sırayı almıştır. Biz Çivril’i seviyoruz Çivril’de bizleri seviyor çok şükür. Çıkmış olduğumuz yolda hep bize destek verdi Çivril.

Editör: Haber Merkezi