Genç Çivril Gazetesi ve Yeşil Çivril Gazetesi Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Kutlu yardımıyla ellerine ulaşan siperlikli maskeleri Çivril’de dağıttı.

Dr. Öğretim Üyesi Nurcan Kutlu aracılığı ile Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesinden gelen siperlikli maskeler Çivril Toplum Sağlığı Merkezinde sağlık çalışanlarına, Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine, Çivril Jandarma Karakol Komutanlığına, Işıklı ve Gümüşsu Jandarma Karakol Komutanlığına, Çivril PTT çalışanlarına dağıtıldı.

DÜZCE’DEN ÇİVRİL’E MASKE DESTEĞİ

Yüzün üzerinde siperlikli maske dağıttıklarını kaydeden Genç Çivril Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serap Sofulu, “Geçtiğimiz günlerde Çivril sokaklarında vatandaşlara maske dağıtmıştık. Dağıttığımız maskeler tek kullanımlıktı. İnsanlarla sürekli diyalog halinde çalışanlar için en büyük ihtiyacın siperlikli maske olduğunu görünce araştırmaya başladık. Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Kutlu ile irtibata geçtik. Sayın Kutlu aracılığı ile Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesinin kendi imkanları ile yaptıkları siperlikli maskeler ücretsiz olarak bizlere ulaştı. Siperlikli maskelerin Çivril’de dağıtımını gerçekleştirdik. Hem Nurcan Kutlu hocama hem de Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesine sonsuz teşekkürler. ” Dedi.

DÜZCE’DEN ÇİVRİL’E MASKE DESTEĞİ

DÜZCE’DEN ÇİVRİL’E MASKE DESTEĞİ

Editör: Haber Merkezi