Çivril’in Karahacılı Mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki Teslime Özdemir’in 2018 yılında köyde yapılan yol genişletme çalışmalarında evinin duvarı zarar gördüğünü, o günden sonra da evine su girdiğini ve yetkililerden yardım istediğinin haberini gazetemizin geçtiğimiz haftalardaki sayısında yayınlamıştık.

DUVARI ARTIK SU ALMAYACAK

Engelli kızı ile tek başına hayat mücadelesi veren Teslime Özdemir’in evinin duvarından su ve nem almasından dolayı yetkililerden yardım isteği haberi gören Çivrillin beton devi Demirtaşlar firması evin su alan kısmını yapmak için harekete geçti.

Mahalle muhtarı Hüsamettin Akdağ tarafından evin kenarındaki boşluklara yapılan kalıplar Demirtaşlar hazır beton firması tarafından doldurulan betonla Teslime Özdemir’in rahat bir kış geçirmesini sağlayacak.

Maddi durumu iyi olmayan ev sahibi Teslime Özdemir yapılan çalışmalardan çok memnun olduğu söyleyerek; “Defalarca söyledim aradım kimse ilgilenmedi. Tek başıma yaşlı bir kadınım gidecek yerim yok. Kızım hasta oluyor oda nem ve rutubetten çok kötü hale geliyordu. Kendim edemedim, yok olmadı yapamadım. Kış bastırmadan yapıldı ya daha ne isteyeyim. Çok çok memnun oldum. Yapandan da yaptırandan da hepinizden Allah razı olsun. Hepiniz sağolsun.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi