Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Şifa Nur Karaışık ve takım arkadaşları milli sporcular Çivril Belediye binası önünde çiçeklerle karşılandı.

70 kiloda mücadele eden ve rakiplerini geride bırakarak sol kolda dünya şampiyonu olan Milli Sporcumuz Çivrilli Şifa Nur yaptığı ziyaretlere babası ile katıldı. Şifa Nur ve Çivrilli milli takım sporcularına Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural hediyelerini takdim ederek başarılar diledi.

HEDEFİMİZ SAĞLIKLI GENÇLER YETİŞTİRMEK

Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Vural, “Geçmişten bu güne başarılara imza atan eğitmen Çetin Oğuz hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Daha önceden de Sefa Yıldırım kızımız ile de ödüller aldık. Şimdi de Şifa Nur kızımız şampiyon oldu. İnşallah bunların arkası gelecek. Belediyenin önünden sporcularımızı uğurladık dualar ettik. Rabbim dualarımızı kabul etti ve dünya şampiyonluğunu kazandık. Bizim hedefimizin önceliği şampiyon olmak değil sağlıklı gençler yetiştirmek, Onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak, korumak bu düşüncelerle spora ve sporcuya destek veriyoruz, tesislerimizi bu düşünceler ile yapıyoruz. Ama bunun sonucunda da bu başarılar elde edilince insan gerçekten mutlu oluyor. Ben tekrar tekrar sizleri tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.” İfadelerini kulandı.

KAYMAKAM SOĞUKOLUK SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Başkan Vural, sadece bilek güreşinde değil diğer spor dallarında da başarılara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. Belediye ziyareti sonrasında Çivril kaymakamı Turan Soğukoluk Dünya Şampiyonu Şifa Nur Karaışık diğer Çivrilli Milli Takım sporcuları ve hocalarını makamında kabul etti. Sporcuları teker teker tebrik eden Kaymakam Soğukoluk başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi