DOĞU PERİNÇEK DENEN ADAMI HİÇ SEVMEM

Çivril’i ziyaret eden Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çivrilli esnaflarla polemiğe girdi.

Ziyaret ettiği işyerlerinde tepkiyle karşılanan Milletvekili ve beraberindekiler kendilerine yöneltilen enflasyon, hayat pahalılığı soruları karşısında sinirlendi. Sinirlerine hakim olamayan Subaşı, CHP genel başkanı kemal Kılıçtaroğlu ve CHP Milletvekili Veli Ağbaba hakkında ithamlarda bulundu.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Çivril’e geldi. AK Parti ilçe teşkilatında parti yönetimi ile bir araya gelen Subaşı daha sonra Çivril Belediyesini ziyaret etti.

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Çivril’e gelen Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’yı Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Ak Parti İlçe başkanı Halil Ertuğrul ağırladı. Esnaf ziyareti ile başlayan programa Ak Parti İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri, partililer eşlik etti. Esnaflar ve çalışanlar ile bir araya gelen Milletvekili Subaşı, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Hükümet ve belediyenin çalışmaları hakkında esnafları bilgilendirerek, bol ve bereketli kazançlar diledi.

DOĞALGAZ YAKARKEN PENCERELERİ KAPATIN

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı yaptığı Çivril ziyaretinde doğalgaz faturalarının düşük gelmesi için “kullanılmayan odaların vanalarını kapatın” dedi.

Ak Parti İlçe başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi ile birlikte Başkan Niyazi Vural’ı makamında ziyarete den Ak Parti Milletvekili Yavuz Subaşı bir süre belediye çalışmaları ve Çivril hakkından başkan Vural’dan bilgi aldıktan sonra beraberindekilerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. Çarşı esnafını ziyaret eden Ak Parti milletvekilinin doğalgaz kullanımı hakkında verdiği tavsiyeler ise tepki çekti. Doğalgaz çalışmalarını ve faturaların yüksekliğinden şikâyet eden Çivrilli vatandaşlara İstanbul ve Ankara’daki evlerinde faturaların düşük geldiğini söyleyen Subaşı “ salonu kullanmayacaksan, üç tane dört tane oda var onları kullanmayacaksan oraların peteğini kapatacaksın. Konu komşu faydalansın diye kapıyı pencereyi açıyorsan, kapatacaksın faturan düşük gelecek” dedi.

CHP MİLLETVEKİLİNE HAKARET ETTİ

Esnaf ziyareti sırasında esnafın şimdi ben bir şey söylesem direk hapse atarlar demesi üzerine Mersin’de yaşanan terör saldırsını örnek gösteren Subaşı, “Çıktı Veli Ağbaba denen adam isimleri teker teker saydı, internette de kaydı var. Dilşah denen o ahlaksız kahpe, çantasında dedi fotoğraf makinesi taşıyorken yakalandı ve tutuksuz yargılandı, kadın dün polisimizi öldürdü kendini de patlattı.”dedi.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba’nın 2013 yılında tutuklu gazeteciler için yaptığı açıklamayı esnafa anlatırken CHP milletvekiline Ahlaksız diyen Subaşı, “İnternette videosunda seyredebilirsiniz. İsim isim saydı Veli Ağbaba denen ahlaksız adam. Şu şu şu gazeteciler diye. Saydıklarından biri de polisimizi öldüren kendini patlatan kadın.” Dedi.

PKK Terör örgütünü hiç kimsenin lanetlemediğini ifade eden Ak Parti Milletvekili Subaşı, “Hiç kimse terör örgütünü lanetlemedi. Kemal Kılıçtaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu hiç biri lanetlemedi. Şehit polisimize Allah’tan rahmet diliyoruz dediler.” Dedi.

Ak Parti Milletvekilinin Çivrilli esnafla yaşadığı ağız dalaşı ve polemiği araya giren Belediye başkanı Niyazi Vural yumuşatmaya çalışırken, “vekilimiz, sizler lanetliyorsunuz da liderlerden hiç birinin PKK terör örgütü diyerek lanetlemediğini söylemek istiyor.” Dedi.

DOĞU PERİNÇEK DENEN ADAMI HİÇ SEVMEM

Altılı masadaki liderleri tek tek sayarak hiç birisinin PKK demediğini söyleyen milletvekili Subaşına Çivrilli esnaf, “Siz hep muhalefeti saydınız sizin içinizde yok mu PKK demeyen” demesi üzerine milletvekili ve esnaf arasındaki polemik büyüyerek devam etti. Çivrilli Esnafın “Vatan partisi lideri Doğu Perinçek, Öcalan ile fotoğraf çektiriyor. Şimdi Öcalan ile fotoğraf çektiren adam nerede? PKK’yı savunan bir kişiyi sen kabullendin. ” demesi üzerine milletvekili Subaşı, “o dündü. Doğu perinçek denilen adam ben hiç sevmem onu keşke hiç yanımızda olmasa ama o bile terörü lanetliyor.” diyerek karşılık verdi.

Ak Parti’li vekil Yavuz Subaşı daha sonra beraberinkilerle birlikte Işıklı Millet bahçesinde devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Çivril programının son bölümünde vekil ve beraberindekiler şehit ailelerini ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi