Şehitler mahallesinde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Niyazi Vural, ilk etapta Şehitler mahallesinde başlayacak olan doğalgaz boru döşemesinin, koordineli bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Kazı yapılacak alanda incelemelerde bulunan Başkan Vural Enerya Doğalgaz Dağıtım Şirketi’nin Çivril’in doğalgaz lisans bölgesine dahil edilmesi talebinin kurul kararı ile onaylanmasında emeği geçen AK parti Denizli Milletvekillerine teşekkür ederek, “ilçe merkezindeki altyapı ve yol çalışmaları dikkate alınarak, doğalgaz taşıyacak olan boruların döşenmesine hızla devam edilecek. İlçemize hayırlı olsun. Doğalgazı ilçemize kazandırılmasında emeği geçen prosedürlerin aşılmasında yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Çivril için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüm Çivril’e doğal gaz dağıtacak ana boru hattının ise bir kaç seneye kadar geleceği ön görülürken evlere gidecek boru hatlarının kazı çalışmaların doğalgaz firması tarafından önümüzdeki yıl başlatılabileceği düşünülüyor.

Editör: Haber Merkezi