Irgıllılı öğrenciler deprem bölgesi için kermes düzenledi.

Irgıllı mahallesi ilk ve ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, geliri deprem bölgesine gönderilmek amacıyla kermes düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermeste Aile ve öğrencilerin yaptığı ürünlerin satışından elde edilen gelir, Irgıllı muhtarı barış Altıntaş tarafından AFAD aracılığıyla deprem bölgesine gönderilecek. Öğrencilerin Ramazan ayı girmeden önce Kermes düzenleyerek elde ettikleri geliri deprem bölgesine göndermek istediklerini belirten muhtar Barış Altıntaş “çocuklar ve okul aile birliği deprem bölgesine destek olmak amacıyla kermes yapmak istediklerini belirtti. Milli eğitim ve okul idaresi ile koordine olarak okul bahçemizde kermes açtık. Aileler evde yaptıkları malzemeler ile burada hazırladıkları gıda ürünlerini satışa sundu. Aileler ve öğrenciler büyük çaba sarf ettiler. Hem ürettiler hem sattılar. Çevre köylerden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği kermesten elde ettiğimiz geliri inşallah deprem bölgesine göndereceğiz” dedi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermese Belediye başkanı Niyazi Vural, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, önceki dönem Belediye başkan yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi Salim Altuntaşoğlu, AK Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Çelikoğlu, önceki dönem Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ali Emre, okul müdürü İbrahim Tutaloğlu, okul öğretmenleri, komşu köy sakinleri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş ile iş insanları iştirak etti.

Editör: Haber Merkezi