27-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Elma Tarım ve Kültür festivali için basın toplantısı düzenleyen belediye başkanı Niyazi Vural herkesi Çivril e davet etti.

Salgında verilen iki yıllık aradan sonra bu yıl 24.yapılacak olan Elma Tarım ve Kültür festivali için basın toplantısı düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür merkezinde düzenlenen toplantıya belediye başkanı Niyazi Vural ile birlikte Ziraat odası başkanı Mehmet Özkul, Esnaf odası başkanı Zeki Karahan ile belediye meclis üyesi Şemsettin Kıvrak ve gazeteciler katıldı.

Elma festivalinin Denizli’de yapılan en büyük ve eski festival olduğunu belirten başkan Vural ” Denizli’de düzenlenen en eski festivallerden olan Çivril Elma Tarım ve Kültür festivali iki yıl aradan sonra bu yıl tekrar yapıyoruz. Dört gün sürecek festivalimiz de Çivril de yetişen tarım ürünlerinin yanı sıra kültür ve sosyal yaşam ile ilgili etkinliklerimiz olacak. 24 yıldır devam eden festivalimize Denizli başta olmak üzere Ege Bölgesi’ni bekliyoruz” dedi

Editör: Haber Merkezi