Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen şampiyonalarda Denizli ve Türkiye’yi başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, sporcuların başarılarının kendisini ve Denizli’yi gururlandırdığını kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye’yi yurt içi ve yurt dışında düzenlenen müsabakalarda başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyespor sporcularını kabul etti. Kabule, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Teke, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, sporcular ve teknik heyet katıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Teke, Büyükşehir Belediyespor’un birçok farklı branşta başarılı dereceler almaya devam ettiğini anlattı. Sporcuların çok çalışkan ve azimli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Teke, desteklerinden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, başarılarına yenilerini eklemeye devam edeceklerini ifade etti.

“Bu başarılar örnek olacak”

Başkan Osman Zolan ise, yönetim, sporcular ve tüm teknik ekibi tebrik ederek, söz konusu başarıların kendisini ve tüm Denizli’yi gururlandırdığını söyledi. Özellikle çocukların ve gençlerin istedikleri dalda spor yapabilmesi için çok büyük fedakarlıklar yaptıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Gelecek nesillere sunduğumuz bu imkanların başarıyla taçlanması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu başarılar birçok kardeşimize de örnek olacak onlara yol gösterecek. İnşallah birlikte çok daha güzel işlerin altına imza atacağız. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

Sporcular ve dereceleri

– Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı’ndan Kayra Akdemir, İstanbul’da düzenlenen Turkcell Türkiye U-16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda uzun atlamada 6.02 metre derecesiyle Türkiye 2’ncisi oldu.

– Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımı’ndan Halil Uz Samsun’da yapılan Ases Minikler Salon Kupası 9-10 yaş klasik yay erkekler kategorisinde 92 sporcu arasından Türkiye 3’ncüsü oldu.

Denizli’yi gururlandırdılar

– Antalya’da düzenlenen Uluslararası Ümitler Avrupa Judo Kupası ve Nazım Canca Uluslararası Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda milli takımda da yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları kendi sıkletlerinde müsabakalara katıldı. Müsabakalarda Ayşenaz Özdemir 40 kg bayanlarda Ümitler Avrupa Kupası 3.’sü, Ceylin Orhan 44 kg bayanlarda Avrupa Kupası 7.’si, Reyhan Oğuz 52 kg bayanlarda Avrupa Kupası 3.’sü

ve Nazlı Çoban 57 kg bayanlarda Avrupa Kupası 5.’si oldu.

Editör: Haber Merkezi