AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Denizli İl Teşkilatına seslendi.

Güngör, hepimizin ortak noktası Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliği, beraberliği ve kardeşliğidir diyerek; “Bizim buradaki ortak davamız Ak Parti’nin bir neferi olmaktır. AK Parti’ye üye olmak demek bizim için büyük bir şereftir. Hepimizin ortak noktası Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Bu Birlik ve beraberliğimiz Cumhur ittifakımızla pazara kadar değil mezara kadar devam edecektir. Görevlerimiz farklı olabilir. Görevlerimiz biter geçer ama bizim sevdamız öncelikle Cumhur İttifakımızın ortağı olan 2023 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak inşallah Denizli’de en yüksek oy alarak Türkiye’ye ilan edeceğiz” dedi.

DENİZLİ’DE EN YÜKSEK OY ALARAK TÜRKİYE’YE İLAN EDECEĞİZ

“EN FAZLA OYU DA İNANIYORUZ Kİ GENÇLERDEN ALACAĞIZ”

Tek nefes gençliği bu memlekette tarih yazacaktır diyerek gençlere vurgu yapan Güngör sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde milletin gençliği vardır, devletin gençliği vardır. Birilerinin isimlendirmesine gerek yoktur. Tek nefes gençliği, inşallah bu memlekette tarih yazacaktır. En fazla oyu da inanıyoruz ki gençlerden alacağız. Denizli’de gençlik programlarımız dolu dolu geçiyor. Birliğimizi beraberliğimizi 6+1 masa da görsün cümle alem görsün.”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programda yaptığı konuşmada; “Bugüne kadar ne yaptıysak birlikte yaptık. Bundan sonra da birlikte yapmayı Allah2ım nasip etsin. Türkiye’mizin geleceği için Cumhurbaşkanımızı aynı görevde ‘devam’ demek noktasında 2023’e giden bu yolda gece gündüz çalışmamız gerekiyor ”dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karateke, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını canı gönülden, canı yürekten tüm teşkilatlarımız ile birlikte desteklediklerini belirtti.

“CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I 13. CUMHURBAŞKANIMIZ OLARAK TEKRAR SEÇECEĞİZ”

Buradaki tabloyu gördük ve anladık ki bir kez daha seferlerin en güzeli gönüllere yapılan seferdir diyen

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yusuf Garip; “Cumhur ittifakı mensupları olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de talimatlarıyla 2023 seçimleri için bizim adayımız belli, kararımız nettir. 2023 Seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanımız olarak tekrar seçeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları her zaman seçime hazırdır. 2023 seçimlerinde zafer Cumhur İttifakı’nın olacak” şeklinde konuştu.

“DENİZLİ 2023’E HAZIRDIR”

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı tam kadro Teşkilat Buluşmasına katıldı.

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, toplantıdan sonra yaptığı değerlendirmede, Denizli her zamanki gibi 2023’te de büyük bir oy oranıyla sonuçlanacaktır. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izniyle 2023’te tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Bir kez daha görmüş olduk ki Denizli 2023’e hazırdır” dedi.

Editör: Haber Merkezi