Denizli İl Koordinatörü Ahmet Tan’a AK Parti Denizli İl Teşkilat Başkanı Murat Altan, Teşkilat başkan yardımcıları Osman Gönç, Osman Özpek, İlçe Koordinatörü Muhammet Altunbaş ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural eşlik etti.

Hafta sonu AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Ahmet Tan, teşkilatı aktif çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDEYİZ”

AK Parti Teşkilatı olarak ilçe adına çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Halil Ertuğrul; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Cennet memleketimiz için çalışamaya devam ediyoruz. 26 Şubat’ın bizler için önemi büyüktür. Çünkü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günüdür. Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız ve onun izindeyiz. Bu özel günde bizleri bu ziyaretle onurlandırdığınız için AK Parti Kütahya Milletvekili ve Denizli İl Koordinatörü Ahmet Tan’a, Teşkilat Başkan yardımcımız Murat Altan’a, teşkilat başkan yardımcılarımız Osman Gönç, Osman Özpek’e, ilçe koordinatörümüz Muhammet Altunbaş’a ve Belediye Başkanımız Niyazi Vural’a şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

Editör: Haber Merkezi