Denizli Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi’nde (EÜ) 2015 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümünün 6. yıldönümü nedeniyle pilav hayrında bulundu.

Pamukkale İlçesindeki Yunus Emre mahallesinde bulunan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu parkında gerçekleştirilen etkinliğe Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, Ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, “Bugün burada büyük Türk Ülküsünün yılmaz, yıkılmaz iman kalelerinden olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için biraradayız. Asırlar boyunca Milli devlet, büyük Turan ülküsü uğruna nice canlarımızı feda ettik. Bu kutlu dava 5 bin 200 şehit verdi. Fırat kardeşimiz de bu kutlu davanın son şehididir. Hak’ka koşan yiğit kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun acısı halen yüreklerimizi kor gibi yakmaktadır. Başta Fırat kardeşimiz olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi. MESUT GÜLER

Editör: Haber Merkezi