Ağaçlandırma, atık yönetimi ve çevre eğitimi alanlarında faaliyetler yapan ve uygulama projeleri geliştiren DOÇEV, Denizli’de farklı kurumlarla bir araya gelerek hatıra ormanı ve benzeri projelerle Denizli’nin doğasına sahip çıkıyor.
İmza töreninde konuşan Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Abalıoğlu doğanın korunmasına yönelik gerçekleştirdikleri sosyal projeler kapsamında şunları söyledi: “Doğal dengeyi ve çevresel değerleri nesiller boyu korumak ve geliştirmek adına öncü ve evrensel bir sivil toplum kuruluşu olmayı amaçlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projeler sadece biz yetişkinleri değil çocukları da içine dahil eden projeler. Yurdun dört bir köşesinden farklı noktalarda yaşayan çocuklara pil atıklarını toplatıp kargosu bize ait olmak üzere tarafımıza yollamalarını sağlıyoruz. Bu sayede çocuklara, küçük dokunuşlarla doğaya nasıl sahip çıkabileceklerini de öğretmiş oluyoruz. Ayrıca çocukların projede yer almaları kendilerini değerli hissetmelerini sağlıyor.”

DEGİAD VE DOÇEV’DEN DOĞAYA DESTEK
Kuş yuvaları projelerinden de bahseden İsmet Abalıoğlu Denizli’deki farklı firmalar ve DOÇEV işbirliği ile ağaçlandırma projeleri yürüttüklerini ve bu kapsamda da DEGİAD ile “DEGİAD 30. Yıl Hatıra Ormanı” projesi için bir araya geldiklerini ifade etti.

DEGİAD VE DOÇEV’DEN DOĞAYA DESTEK
İsmet Abalıoğlu ayrıca DEGİAD’a ismini “İş İnsanları” olarak değiştirmesiyle toplumsal cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırmaya destek olduğu için teşekkür etti.
“DEGİAD 30. Yıl Hatıra Ormanı” projesi hakkında konuşan DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan ise “DEGİAD ailesi olarak sosyal projelere önem veriyoruz. “DEGİAD 30. Yıl Hatıra Ormanı” projesiyle DOÇEV ve Abalıoğlu Holding ile birlikte hareket ediyoruz. Sarayköy-Tepeköy mevkiinde, Yenicekent ağaçlandırma proje sahasında 2000 ağaçlık bir hatıra ormanını önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz. Buradan DOÇEV yetkililerine, İsmet Abalıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından imza törenine geçildi. Tören sonunda İsmet Abalıoğlu, DEGİAD üyelerine Abalıoğlu Holding binasını ve DOÇEV binasını gezdirdi. DEGİAD VE DOÇEV’DEN DOĞAYA DESTEK

Editör: Haber Merkezi